Share
 
 
 


Haluatko kehittää uusia tuotteita ja lisäarvoa antavaa sisältöä  luonto- ja elämysmatkailupalveluihin? Erottua muista toimijoista omannäköisillä palveluilla? Houkutella asiakkaita ympäri vuoden? 

Haluatko lisätä GreenCare - palveluihisi arvostetun EASEL® - tunnetaitovalmennuksen työmuodon? 

Kaipaatko lisää työkaluja ja osaamista
 haastaviin tilanteisiin asiakas- ja esimiestyössä?
 
 


EASEL Ohjaaja - koulutus Kittilässä 2017 -2018
elämysmatkailuyrittäjille ja avaintyöntekijöille, matkailualan kehittäjille ja neuvojille, 
GreenCare - palvelutuottajille 


Tällä koulutuksella muutat inspiraatiot ja ideat 
konkreettisiksi tuloksiksi ja erotut asiakkaiden silmissä muista toimijoista! Vahvistat tietotaitoasi rakentaa tämän päivän kansainvälisille asiakkaille laadukkaita elämyspalveluja. Kehität myös omaa vaativan vuorovaikutustyön ja kokemuksellisen tunnetaitovalmennuksen osaamistasi. Saat vahvan tutkimustietoon ja näyttöön perustuvan paketin psykologista tietoa ja työkaluja, EASEL Ohjauksen periaatteet ja prosessit, sekä kokemuksia harjoituksista, joilla teoria muuttuu käyttöpääomaksi jo lähipäivien aikana. Niillä kehität ainutlaatuisia palveluja ja rakennat menestystä asiakastyössä, pystyt sparraamaan työntekijöitä heidän haastavissa tilanteissaan sekä huolehdit omasta ja kaksi- ja nelijalkaisten työntekijöiden työssä jaksamisesta.

Koulutus sisältää 18 lähipäivää vuoden ajalla ja tarjoaa  tarjoaa sinulle yksilöllisen ja syvällisen EASEL® - työmuodon koulutuksen lisäksi hyvien ryhmäkeskustelujen tuen ja henkilökohtaisen coachingprosessin hintaan 3200€ +  alv. 

EASEL® - työmuoto on  kehitetty sykähdyttävien elämysten tuottamiseen ja ohjaamisen niin, että vaikuttavuus ulottuu myös asiakkaan arkeen. 90-luvulla seikkailupedagogiikan innokas käyttö yritysvalmennuksissa hiipui, koska ohjaajat eivät osanneet tuottaa siirtovaikutusta työpaikalle. EASEL® on 90 - luvun jälkipuoliskolta saakka Suomessa kehitetty tunnetaitovalmennuksen työmenetelmä lisäämään elämyspedagogisten aktiviteettien vaikuttavuutta, tavoitteellisuutta, turvallisuutta ja asiakastyytyväisyyttä erilaisten vaativien asiakasryhmien seikkailu-, elämys-, kasvatus,- koulutus- ja terapiapalveluissa

EASEL Ohjaaja - koulutus on arvostettu ja tutkitusti vaikuttava ohjaustyön ammattilaisten täydennyskoulutus. Aktiviteetit eivät ole tärkein juttu, vaan se miten ne ohjataan. Voit tarjota vaikka lyhyen luontopolun suurennuslasin kanssa tai puolituntia kuksan koristelemista, mutta EASELin avulla ne kasvavat sykähdyttäviksi elämyksiksi ja EASEL Ohjaajan osaamisella asiakkaan matkan kohokohdaksi. Ja koska ihmiset hakevat aitoja pakottamattomia kohtaamisia ja yhteyden saamisen kokemuksia eläinten kanssa, EASELin työskentelytavoilla eläintyöparien kanssa ja ohjauksen periaatteilla pystyt tarjomaan juuri niitä ja erotut kilpailijoista. Yritys- ja ryhmäpaketteihin saat lisäarvoa, kun pystyt tarjoamaan niihin korkeatasoista sisältöä myös vaikkapa työyhteisön vuorovaikutuskulttuurin, työhyvinvoinnin tai ongelmanratkaisutaitojen vahvistamisessa.

EASEL toimii myös eri kulttuureissa. Jokainen lähemmäs kolmestasadasta vuoden koulutuksen suorittaneesta ammattilaisesta Suomessa, Ruotsissa ja Keski-Euroopassa on soveltanut työmuodon omaan työhönsä. EASELin kehittäjä ja toinen tämän koulutusryhmän kouluttajista on lisäksi kouluttanut EASELia menestyksekkäästi mm. venäläisille esimiesvalmennuksessa, hevosavusteisen terapian ammattilaisille eri puolilla maailmaa sekä vuosina 2000-2004 Pekingissä  n. sadalle viikottaiselle kiinalaiselle ja yli 20 muuta kansallisuutta edustaneelle vaativalle asiakkaalle yksityisellä Country Clubilla. 


EASELin pohjateoria ja periaatteet perustuvat tutkimustietoon ja näyttöön. Koulutuksen jälkeen pystyt perustelemaan yrityksesi palveluja, niiden laatua ja toimintaperiaatteitanne muullakin kuin mielipiteellä. Positiivisilla luontoelämyksillä on tutkittuja terveys- ja hyvinvointivaikutuksia, mutta tutkitusti vähintäin yhtä oleellista on kuitenkin miten kohtaat asiakkaat ja millaisen yhteistyösuhteen onnistut ensimmäisten hetkien aikana rakentamaan. Yhteistyösuhde vaikuttaa jopa 40-70% esim. ikävän asiakaspalautteen todennäköisyyteen ja terapian tuloksiin. Asiakkaan turvallisuuden tunteeseen ja sitä kautta asiakaskokemukseen vaikuttaa myös miten lämminhenkiseltä mutta tiedollisesti ja taidollisesti ammattitaitoiselta sinä ja muut asiakaspalvelijat vaikutatte. EASEL Ohjaajat ovat arvostettuja ammattilaisia. Se millaiselta sinun ja ihmis- ja eläintyöpariesi keskinäinen suhde näyttää asiakkaan silmissä, vaikuttaa tutkitusti asiakkaiden luottamukseen  ja mm. siihen koskettaako kokemus asiakasta toivotulla tavalla tunnetasolla.

EASEL ei ole eläinavusteinen työmuoto, vaan kokemuksellinen, mutta osa kokemuksellisuutta voi olla eläinavusteisia aktiviteetteja. Niidenkin tuottamiseen ja ohjaamiseen saat tässä koulutuksessa perehdytyksen. EASEL Ohjaajat, jotka haluavat tarjota eläinavusteisia palveluja, ovat suorittaneet EASELin turvallisuustestin oman eläintyöparinsa kanssa ja siinä osoittaneet pystyvänsä ammatillisesti, turvallisesti ja oikeita asioita mallintaen työskentelemään ko. eläinlajin työpariensa kanssa. Yhä valveutuneemmat asiakkaat haluavat nähdä tyytyväisiä eläimiä elämässä lajinmukaista elämää. Sellaisten tarjoaminen on voimakkaasti kasvava ja toistaiseksi täysin alimarkkinoitu kilpailuvaltti. EASEL on tarjonnut eettisesti kestävät periaatteet, joita myös tutkimus nykyisin tukee,  eläinavusteiseen työskentelyyn jo 20 vuotta. Mari Louhi-Lehtiö on ollut kysytty luennoitsija ja konsultti aiheesta Euroopassa ja USA:ssa. Hän oli Pekingin vuosien jälkeen esim. 2000-luvun puolivälissä USA:ssa mukana laatimassa hevosavusteisen psykoterapian standardit ja eettiset säännöt. Tällä hetkellä hän on Suomessa mm. GreenCare - korkeakoulutuksen ohjausryhmässä ja suunnittelee yhden ulkomaan eläintarhojen pedagogisen johtajan kanssa henkilöstölle EASEL - koulutusta. Marin kotitila on www.savikontila.fi Koulutuspaikka tässä koulutusryhmässä on www.kotatuli.fi , joka on puolestaan toisen kouluttajasi Katja Kiurun kotitila.     

Kokemuksellisen prosessikoulutuksen vuoksi ryhmän maksimikoko on 12 ja paikat täytetään tasapuolisuuden vuoksi ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue siis lisää alla olevasta linkistä EASEL Training Oy:n kotisivulta ja varaa paikkasi nopeasti !  

Ensimmäinen lähijakso 25.-26.9.2017 muut lähipäivät löytyvät lisätiedoista


Koulutuspaikka
www.kotatuli.fi  Kittilä, jossa myös majoitusmahdollisuus
Hinta 3200€+alv sopimuksen mukaan yhdessä tai useammassa erässä

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mari Louhi-Lehtiö ja Katja Kiuru
mari@easeltraining.fi
katja@easeltraining.fi


 
 
 

EASEL Training Oy

Email Marketing by ActiveCampaign